B/C @ MySpace

B/C-blogg @ MySpace


B/C på YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

26.11.18
Julekonsert med Birken Company og KoriÅmot
Onsdag 5.desember er det igjen klart for julekonsert med KoriÅmot og Birken Company. Det er noen år siden sist, 2011 faktisk, men tiden flyr og nå er det igjen mulighet for å oppleve KoriÅmot og B/C synge og spille egne og andres sanger. Kanskje får man litt julestemning også..?


12.07.18
Brosteinsballet 2018 er over
Da er Brosteinsballet over for denne gang og vi i Birken Company vil med en videosnutt som ligger på Facebook, tatt av Turid Athammer, få takke alle fremmøtte for en kjempehyggelig time i solen på Rena!
Takk til Monsterball for god lyd og godt samarbeid!
Stor takk også til arrangør som greide å stable på plass et brosteinsball på relativt kort tid, ekstra kudos for å satse lokalt.
Vi kommer gjerne tilbake!

https://www.facebook.com/turid.athammer/videos/1657172461071308/
(ved å følge denne linken blir du sendt til Facebook, du trenger ikke ha konto der for å se videoen)


30.06.18
Birken Company er tilbake...

Pausen er over og B/C har så vidt begynt å spille offentlig igjen. En to-timers konsert i Kafé Sandbeck etter Hakk-i-hælstafetten ble en slags premiere. B/C har for tiden lagt seg på et litt lavmeldt akustisk preget nivå hvor viser fra inn og utland, egne og andres, er i fokus.

Lørdag om ei uke, den 7.juli, er det mulighet for et gjenhør med Birken Company. De innleder årets Brosteinsball under Renadagene, på Rena, med kjente og ukjente viser i tradisjonell B/C-stil og håper at flest mulig tar turen ut tidlig i år.

 B/C fylte 10 år i 2011 !!!


Ny logo designet av Lars Aas!

 Live-DVD'en fra konserten i Kulturhuset høsten 2009 kan fås kjøpt ved å henvende seg til en av oss i bandet. Pris: UTSOLGT,-Albumet vår fra 2007 kan fås kjøpt ved å henvende seg til en av oss i bandet. Pris: 100,-


Følg med på "live-oversikten" vår...

Minner om Gjesteboka vår...

Vi oppfordrer våre lesere til å sende inn bilder og annet stoff til våre nettsider.


.


01.05.16
Birken Company tar en pause....

Etter 15 år setter Birken Company seg selv i pausemodus frem til høsten. Dette for å prøve og finne veien videre.

 

«Så får vi sjå da vettu..tel høsten…å som skjer..»

For at ikke ventetiden skal synes for lang...så har vi laget en profil på Soundcloud hvor vi vil legge ut låter fra de album vi har gitt ut så langt.


15.12.14
Endelig er den her....

7 år har gått siden Birken Company prøvde seg på platemarkedet for første gang med CD'n:  "...får sjå da vettu...". B/C har vokst siden den gang, både i antall og i erfaringer, og prøver seg nok en gang med plateutgivelse. Her finner du 12 av våre egne låter. Noe gammelt, noe nytt, men hverken noe lånt eller noe blått... Alt i ny "birken-drakt", derav tittelen; "...enn nå a..."

Hvordan får man så tak i dette som må bli en av årets julegaver spør du kanskje?

Det er mange veier til Rom sies det, og det er også mange måter å skaffe seg denne unike CD'n, litt avhengig av hvor i verden du bor.

Det går selvsagt også an å få kjøpt CD'n direkte av noen i bandet.

Bor du litt for langt for unna - så sender vi også i posten (porto kommer i tillegg)

Ta kontakt direkte med oss, via "pm" på facebook, eller via mail: butikk@birken-company.net

 Løp (eller gå rolig og kontrollert) og kjøp!!!!


01.12.14
B/C på wimp., spotify og itunes..
Birken Company markerer starten på årets julemåned med å gi ut en nyinnspilling av låta «God Jul» som en digital singel. Låta er tilgjengelig på Wimp, Spotify og iTunes fra i dag, 1.desember. Tekst og melodi er skrevet av Knut Arve Larsen, Eivind Baardseth, Morten Røsten og Tor Erik Berge og synges denne gangen av Anne-Karin Odden. På denne versjonen høres også Christian Kvam Skjefstad (el-gitar), Jan Inge Larsen (trommer) og Lars-Otto Sørhus (el-piano). Låta er spilt inn i GB-Lydstudio i Ottestad og mastret hos Lydmuren.

B/C ønsker med denne låta å minne om at det er ikke alle som har det like godt i julen. Det er dessverre alt for mange som av ulike grunner ikke gleder seg til jul… L


21.02.14
B/C går i studio...igjen..
Birken Company reiser i helgen til Ottestad og GB-lydstudio igjen. Dette er tredje økta og målet er å spille inn de siste låtene for den kommende plata. Ikke mindre enn seks låter skal festes til tape denne gangen, så får vi sjå da vettu...øssen detta blir tel slutt...


23.12.13
God Jul og Godt Nytt År!!!
Birken Company ønsker dere alle en riktig god jul og et godt nytt år!
2014 blir nok et spennende år for Birken Company. Vi starter året med å delta på RenaRocks etter hvert så tradisjonelle nyttårskonsert den 4.januar, før vi jobber videre med det som skal blir ny ei ny plate. Målet er å slippe plata i løpet av 2014, den vil innehold noen nye og noen gamle B/C-låter, men alle i ny drakt da vi stiller med fullt band i studio :-)

Høsten har gått med på øve til studio-jobbing, men vi har da rukket et par spillejobber også. En med en akustisk, nærmest orginal-versjon av B/C og et ærefullt oppdrag med å spille i Strand kirke, i Stor-Elvdal, i forbindelse med kirkens 150-årsfeiring for både "Strandinger", sokneprest og biskop. Artig med trampeklapp i kirkerommet og mange lovord fra de geistlige :-)

Håper vi sees på en eller flere spillejobber utover i året!


22.10.13
En liten oppdatering....
Det har vært en stille høst på web for B/C. Sommeren gikk med til miksing av de tre låtene B/C var i studio med på forsommeren. På disse låtene fikk  B/C med seg Magnus Østvang på Hammond og tangenter. Litt mer trøkk i låtene som ble spilt inn denne gangen og den ferdige miksen ble de involverte veldig godt fornøy med!! Seks låter er nå ferdige, og B/C jobber nå mot neste økt i studio, skimter vi en plate i det fjerne...?

B/C har også hatt et par spillejobber på sensommeren. Et bryllup på Åsta og en firmafest i Elverum ble unnagjort i løpet av august. Til disse oppdragene var det Rena Lyd som fikk ansvaret for å kjøre lyden.


22.06.13
B/C går i studio igjen....
Birken Company har i disse dager begynt en ny økt i studio igjen.
GB-Lydstudio i Ottestad er fortsatt stedet der det skjer og også i denne "studioøkta" skal det spilles inn 3 låter. I skrivende stund står det igjen å legge på piano, fele og kor men målet er at alt er på plass før sommerferien virkelig starter. Hvilke låter som nå spilles inn...tja..får sjå da vettu...

God Sommer til alle!!


25.03.13
B/C-Gallery er oppdatert....
Mart'nspellinga på Lokket Pub & Bar er over og etter to ganske så kalde kvelder er også alle friske igjen....men artig var det :-)

Det er blitt påske igjen og mens B/C tar påskeferie har vi lagt ut noen nye bilder i galleriet. Det er bilder fra konserten i Elverum, januar 2012.

God Påske til alle!!


05.03.13
B/C på Mart'n....
Grundsetmart'n i Elverum nærmer seg og Birken Company spiller på Lokket Pub & Bar både Mart'nsfræda'n og Mart'nslorda'n.
B/C stiller med fullt band både fredag den 8.mars og lørdag den 9.mars!

Begge kvelder har CC = 100kr etter kl. 21.00


05.02.13
B/C Live @ Union Scene i Drammen...
26.januar reiste hele Birken Company i samla flokk, i leid minibuss, til Drammen for å varme opp for det islandske bandet NyDønsk på Union Scene! Etter en litt kronglete tur, med kranglete tilhenger og kranglete leiebil, kom vi bare litt forsinka frem til Drammen og Union Scene. Her ble vi tatt veldig godt i mot av vertskapet, innkvartert på topp hotell-rom og servert god mat og godt drikke. Profesjonelle lydfolk brukte ikke lang tid på få finne B/C-soundet og vi var klare for 45 minutter med B/C-låter. Med unntak av 2 coverlåter spilte vi kun egne låter for et publikum som for det meste bestod av islendinger. Selve giggen gikk kjempebra! Masse positive tilbakemeldinger fra publikum og en kjempeerfaring å ta med seg videre. Alle var enige om at det hadde vært en fin tur! Selv dagen etter, selv om det ble ganske sent for noen...


05.01.13
B/C på RenaRocks nyttårskonsert...
Da er nok en vellykket nyttårskonsert i regi av RenaRock over - det var kjempemorro! Stor takk til arrangør for at vi fikk være med:-)
Vi hyllet først vår sambygding og musiker-kollega Ivar Nergaard som vant prisen for årets innleser i 2012, med låta: "Egg blir til fugl" med tekst av Ivar og melodi av Johnny Cash (vi har fortsatt ikke lært oss refrenget ditt Ivar.. ;-)
Vi avsluttet med låta "Rettstaten", tekst og melodi av vår egen Knut Arve Larsen, som vi nylig har vært i studio og spilt inn. Det var en ære å få oppdraget med å spille avslutningslåta med allsang: "Levva Livet" av Åge Aleksandersen. En herlig kveld!
En ekstra stor takk til alle dere i B/C-familien som gjør hver øving og spillejobb til en heidundrende opplevelse!

Vi gleder oss nå til Union Scene, Drammen, den 26.januar![bildet er tatt (og lånt) av Erik Hornberg, ABC-lyd, som vanlig kjørte kjempelyd]
 


23.12.12
God Jul og Godt Nytt År!!!
Birken Company ønsker dere alle en riktig god jul og et godt nytt år!
2013 blir et spennende år for Birken Company. Ikke bare tråkker vi til med fullt band på RenaRocks etter hvert så tradisjonelle nyttårskonsert den 4.januar, men også Union Scene i Drammen får nok et besøk av oss den 26.januar. Denne gang som oppvarmingsband for NyDønsk fra Island.
Vi begynte i høst å jobbe i studio og det skal vi fortsette med. 1.akt i studio mangler bare litt på mixing og mastring før det er klart for almuen, og utover vinteren/våren vil fortsette arbeidet i studio, så får vi sjå da vettu...å det blir tel..tel slutt :-)
Håper vi sees på en eller flere spillejobber utover i året!


03.11.12
Birken Company går i studio...
Birken Company begynner denne helgen sitt lenge planlagte studioarbeid. Valg av studio falt denne gangen på GB-lydstudio i Ottestad.
Sist B/C var i studio var i 2007 for å spille inn plata; "...får sjå da vettu..." som var en mer akustisk plate. B/C har i flere år samarbeidet tett med dyktige, såkalte, gjesteartister og det er et Birken Company bestående av hele 9 musikere som denne gangen går i studio.


07.05.12
Nye spilleoppdrag for B/C...
Birken Company jobber for tiden med låter for studioinnspilling.
Likevel er spillejobber en kjærkommen avveksling og mai måned blir forholdsvis travel for B/C:-)

12.mai...
...stiller bandet opp i Rena Leir sammen med sine faste gjesteartister;
Anne-Karin Odden - vokal
Sarah A.V. Johnston - fele
Christian Skjefstad - el-gitar
Jan Inge Larsen - trommer
For å sikre den gode lyden har de fått med seg Erik Hornberg i ABC-lyd.

19.mai...
...står Åmot Kulturhus for tur.
Denne gangen som musikalsk innslag i Humanetisk forbunds konfirmasjon.
Med seg har de sine faste gjesteartiser;
Anne-Karin Odden - vokal
Sarah A.V. Johnston - fele
Christian Skjefstad - el-gitar
Jan Inge Larsen - trommer
I tillegg gjester også Lars-Otto Sørhus bandet igjen med sine tangenter:-)


12.03.12
B/C til Vinstra på påsketur...
Birken Company  reiser på påsketur til Vinstra i år!
Med seg har de;
Anne-Karin Odden - vokal
Sarah Agnes Vold Johnston - fiolin
Christian Skjefstad - el-gitar
Jan Inge Larsen - trommer
Kolonialen Musikk Pub er stedet og datoen er 5.april (Skjærtorsdag)


01.01.12
Birken Company tar en bytur...
14.januar reiser Birken Company sammen med sine eminente gjesteartister på bytur, nærmere bestemt Elverum.

B/C har leid Storstua i Elverum Kulturhus (kino'n for døm som itte er kjint..) og inviterer venner og kjente, ukjente og tilfeldig forbipasserende til en konsertkve...ld. Konserten består av noen coverlåter av artister vi er glade i, og noen sjølskrevne låter. Med seg på laget har B/C sine uhyre dyktige gjesteartister;

Anne-Karin Odden - vokal
Sarah Agnes Vold Johnston - fiolin
Christian Skjefstad - el-gitar
Jan Inge Larsen - trommer
Lars Otto Sørhus - tangenter
Linn Øfstaas - vokal
Guri Helseth - vokal

Birken Company entrer scenen ca kl.20.00

Inngang kr.150,-

Billetter selges på Elverum Kulturhus og www.billettluka.no

Velkommen :-)


 

© Webmaster - Tor Erik Berge 2009 ©Østlendingen


Exact - #138, januar-08


Hamar Arbeiderblad